L'Oratge als Massos

viernes, 15 de febrero de 2008

Cuando dos genios se juntan (John Lee Hooker & Santana) el resultado no puede ser más que una obra maestra= The Healer

miércoles, 6 de febrero de 2008

L'Autopista A-68, ...per las nostres terres?

Gandesa, Móra d'Ebre i Falset busquen la complicitat de l'Aragó per a prolongar l'A-68 pel territori ebrenc i tarragoní

Els alcaldes de Gandesa, Móra d'Ebre, i Falset s'han reunit aquest dimecres a l'Ajuntament de Gandesa amb els alcaldes dels municipis aragonesos de Calaceit i Alcanyís per establir una sèrie d'accions que permetin impulsar el prolongament de l'autovia A-68 entre Valdealgorfa i el Mediterrani per la zona interior de les Terres de l'Ebre i del Camp de Tarragona. En la reunió s'ha decidit demanar una trobada amb el president del govern d'Aragó, Marcelino Iglesias, perquè s'impliqui en la defensa d'aquesta proposta. Així mateix, també s'ha proposat que abans de l'estiu es creï un òrgan, tipus un consorci d'interès econòmic mutu, per vincular i dirigir la proposta que defensen.

Segons han detallat, aquest ens estaria format per les administracions implicades i obert als òrgans empresarials i sindicats que ho vulguin.

Com a tercer punt, els alcaldes han acordat també que demanaran una reunió amb el ministre de Foment que surti després de les eleccions generals del 9 de març. En aquest sentit, no descarten plantejar al Ministeri que l'autovia es bifurqui en una doble direcció quan arribi a Valdealgorfa. D'aquesta manera, segons argumenten, no caldria descartar cap de les dues possibilitats que s'estan estudiant actualment: la sortida al mar per Gandesa, Móra d'Ebre, i Falset fins a Tarragona; o per Morella fins al litoral valencià.

sábado, 2 de febrero de 2008



En el blog de Alego me he encontrado con esta lamentable imagen. Por lo que dice, también hubo otra pintada (no hay foto) en el domicilio de otro vecino de los Massos. Espero que se encuentre al culpable, o a los culpables, de las pintadas (esta amenazadora), para que paguen su cobardía...