L'Oratge als Massos

domingo, 21 de marzo de 2010

Detingut el propietari de l’hotel Móra Park per estafar 28.700 euros

José P.G. va ser condemnat l’any 2004 per l’Audiència Provincial de Tarragona a onze mesos de presó per haver iinstal·lat càmeres de video dins de dues habitacions de l’hotel 



L’hotel Móra Park es troba a peu de l’Eix de l’Ebre (C-12), al municipi de Móra la Nova. - JOAN REVILLAS
Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir dimarts al migdia al propietari de l’hotel Móra Park, de Móra la Nova, José P.G., acusat de diversos delictes d’estafa i falsificació de targetes de crèdit i de dèbit. Aquest veí de Móra d’Ebre, de 52 anys  i amb diversos antecedents penals, hauria estafat un mínim de 28.700 euros a clients del seu propi establiment.
José P.G. va ser condemnat l’any 2004 per l’Audiència Provincial de Tarragona a onze mesos de presó i una multa de 1.980 euros per haver col·locat càmeres ocultes en l’interior de dues habitacions de l’hotel, encara que no va quedar demostrat que hagués espiat les clientes. Uns fets que es remunten a l’any 2000.
La investigació, que ha acabat un altre cop amb la detenció de l’hoteler, es va iniciar el passat mes de gener quan diverses víctimes de l’estafa van denunciar el cas a diferents comissaries dels Mossos d’Esquadra i altres cossos policials. Totes les denúncies tenien el mateix denominador comú: l’ús fraudulent de targetes de crèdit i de dèbit que tenien com a origen l’establiment del detingut.
Els Mossos van comprovar que el detingut aconseguia les dades de les targetes de crèdit duplicant-les quan procedia a cobrar els serveis al client. Segons la policia, quan el client pagava amb la targeta, l’arrestat la passava per una terminal que realment era un lector que copiava les dades. Amb l’excusa de que aquest terminal no funcionava, el detingut passava de nou la targeta, aquest cop per la terminal de cobrament real, on es feia el càrrec sense aixecar les sospites del client.
Els Mossos d’Esquadra tenen constància que l’hoteler hauria utilitzat aquest mètode en almenys deu ocasions entre els mesos de novembre de 2009 i gener de 2010, relalitzant càrrrecs que anaven dels 1.000 als 3.000 euros. Tanmateix, la policia no descarta que hi hagi més clients d’aquest hotel que hagin estat víctimes d’aquest frau.

Diari de Tarragona

No hay comentarios: