L'Oratge als Massos

jueves, 10 de enero de 2008

Hotel en Móra d'Ebre

NOTICIAS
La cadena francesa Campanile vol construir un hotel a Móra d'Ebre
El grup hoteler, estès a nou països europeus, està buscant un emplaçament en sòl urbà per aixecar un establiment d'entre 30 i 40 habitacions.
per a. caralt |

El grup francès Louvre Hotels, propietari de la cadena Campanile, ha mostrat a l'Ajuntament de Móra d'Ebre el seu interès per aixecar a la capital riberenca un hotel de nova planta d'entre 30 i 40 habitacions. L'establiment, segons explicava ahir l'alcalde morenc, Joan Josep Duran, oferiria habitacions dobles a un preu al voltant de 60 euros la nit i inclouria un restaurant.

Tant l'equip de govern (PSC-ERC) com el principal partit de l'oposició (CiU) consideren una necessitat la construcció d'un hotel, seria el primer, a Móra d'Ebre. Així doncs, explica l'equip de govern, ara fa uns mesos es van iniciar un seguit de contactes per atraure inversors. En aquest marc, el govern municipal presentà a la cadena francesa una informe del potencial econòmic de la zona, «els vam dir que l'hotel podria nodrir-se de les persones que treballen al voltant del nostre hospital, la central nuclear d'Ascó, els actuals polígons industrials i el futur polígon de les Camposines, o dels dos circuits de proves», recordava ahir Duran.

La cadena, actualment, està buscant un terreny urbà per poder tirar endavant la inversió. Una de les millors zones on aixecar l'hotel, apunta l'alcalde, es trobaria al costat de la carretera N-420, donada la proximitat dels dos polígons del municipi, els circuits de proves i l'accés al mateix hospital.

Al marge de l'interès manifestat per Campanile, l'Ajuntament de Móra d'Ebre ha rebut una segona proposta d'uns inversors, el nom del qual no s'ha desvetllat, que voldrien construir un hotel d'entre quatre i cinc estrelles de categoria amb restaurant i una zona SPA. En aquest cas, el projecte, explica l'alcalde, es troba en un fase inicial.

Diari de Tarragona

No hay comentarios: